NL|FR

Bistro Chapoo in 360°

Onze bistro kan groepen tot 100 man ontvangen met behoud van het gezellig karakter. Als meewerkende zaakvoerders zorgen we er samen met ons team voor dat alles verloopt zoals het moet. Daarbij staan steeds uw wensen centraal.

START DE 360° TOUR HIER

Beste klanten,

Na 12 weken van verplichte sluiting mogen wij opnieuw onze deuren openen en onze klanten ontvangen. Joepie. Wij hebben echter wel een heel aantal beperkingen opgelegd gekregen van de overheid. Hierbij een klein overzicht van de maatregelen die wij getroffen hebben.

  • U kan enkel binnenkomen via de ingang aan de voorkant van de zaak. De zaak verlaten gebeurt alleen via de achterkant van de zaak. Zo creëren we een eenrichtingsverkeer, en laat dit ons toe de 1,5 meter afstandsregel zo goed mogelijk te respecteren. De richting waarin u kan wandelen wordt met pijlen aangeduid op de grond. Gelieve deze te volgen indien mogelijk.
  • Bij het binnenkomen kan u meteen uw handen ontsmetten en wordt u naar uw tafel begeleid.
  • Onze tafels staan ook allemaal op 1,5 meter afstand van elkaar. Er staan dus heel wat minder tafels in de zaak dan normaal. Reserveren is dus zeker aan te raden.
  • Gelieve er ook zelf op te letten dat u steeds de 1,5 meter afstandsregel goed in acht neemt ten opzichte van andere klanten en ten opzichte van het personeel.
  • Op verschillende plaatsen in de zaak kan u uw handen ontsmetten of wassen. Houd alstublieft een goede handhygiëne om zo uzelf en anderen te beschermen.
  • Wij worden geacht de tafels en stoelen na ieder gebruik te ontsmetten. Dit is heel tijdrovend, indien u iets langer moet wachten dan voorheen op uw koffie of drankje dan bieden wij u daarvoor nu al onze excuses aan en hopen wij op uw begrip.
  • De menukaarten mogen wij u niet aanbieden, maar u kan alles terugvinden op de placemats die op tafel liggen of op de website via een QR code.


Wij zullen er ons uiterste best voor doen om alles zo normaal mogelijk te laten verlopen en hopen hierbij ook dat wij mogen rekenen op uw medewerking.

Tot snel !!!!

Wij zoeken zaalpersoneel. Meer info via info@bistro-chapoo.be

MoorTdinee gaat dit jaar door op 30/9, 7/10 en 14/10. Reserveren kan op 056/324184

Bezoek ook eens onze Facebook- en Instagrampagina

[ site by Plenso ]